RORU+373 785 00 999

Pasageri - RomeoTrans

RomeoTrans prestează servicii de Transport Internaţional de Pasageri cu autocarul pe segmentul Moldova - Franţa din 1999. Începînd cu 2016 zona geografică deservită de RomeoTrans s-a extins și în următoarele ţări europene - Germania, Olanda, Belgia, Austria, Ungaria, Anglia.

Spre deosebire de alte companii de Transport Internaţional de Pasageri, RomeoTrans și-a concentrat eforturile asupra confortului și siguranţei pasagerilor.

RomeoTrans depune mari eforturi, pentru a se asigura că pasagerii sînt mulţumiţi. Succesul eforturilor a fost confirmat recent de un sondaj la care au răspuns 1050 de pasageri. Pe lîngă numărul mare de feedback-uri pozitive primite, am aflat mai multe despre nevoile pasagerilor.

Potrivit rezultatelor, 98% dintre pasageri s-au declarat "mulţumiţi" sau "foarte mulţumiţi" de călătoria cu autocarul!

Pasagerii au remarcat și punctualitatea autocarelor, serviciile personale furnizate de către șoferi și nivelul ridicat de confort la bord. Pasagerii noștri au fost atît de impresionaţi de modul confortabil și convenabil de călătorie, încît 97% dintre ei ar recomanda RomeoTrans prietenilor și familiei.

Ne străduim, în permanenţă, să îmbunătăţim calitatea experienţei clienţilor, de la procesul de rezervare pînă la orice întrebări despre călătoria cu noi, oferind cele mai bune servicii la cele mai mici preţuri, cu o reţea de curse europene inegalabilă.

Confort Pentru Pasageri

Spaţiu suplimentar pentru picioare Aer condiţionat Internet Wi-Fi Prize 220v Însoţitor de bord Catering

Video